10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCălin Popescu Tăriceanu despre „obscenitatea” șoferului cu numere anti-PSD

Călin Popescu Tăriceanu despre „obscenitatea” șoferului cu numere anti-PSD

„Această obscenitate a fost tradusă foarte repede, aşa, drept o atitudine, drept o afirmare a dreptului de libertate a individului. Sigur că libertatea individului putem să o înţelegem cum vrem, dar într-o societate funcţionează nişte reguli şi această libertate a individului nu este nelimitată nicăieri, are anumite limite. Şi care este limita? Limita este foarte simplă, este aceea de a nu-l deranja pe concetăţeanul tău, de a nu-l agresa în atitudine. Poţi să faci lucrurile astea, te duci acasă şi spui cât vrei, nu e niciun fel de problemă. Dar dacă unii vor să o interpreteze aşa e treaba lor, eu nu cred că pot să accept ca o obscenitate să fie tradusă ca într-o atitudine de afirmare a libertăţii individuale”, a afirmat marţi Tăriceanu la Antena 3.

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, şi-a recuperat marţi permisul de conducere, după ce procurorii au clasat dosarul în care a fost cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Decizia procurorilor vine după ce, săptămâna trecută, Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a anunţat că va propune clasarea dosarului.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă