Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, vizat de un dosar penal, după ce a lovit un bărbat

de Roxana Petre

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, vizat de un dosar penal, după ce a lovit un bărbat

Polițiștii brăileni au deschis un dosar penal pe numele șefului Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, Dan Gheorghiţă, după ce ar fi lovit un bărbat de 50 de ani, în timpul unui conflict izbucnit la o terasă, informează News.ro.

„În noaptea de 9 septembrie, la ora 1.00, am fost sesizati de o angajata a unei terase din Brăila că un barbat a provocat un conflict şi refuza să părăsească localul. Colegii mei de la Ordine Publică s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 37 de ani, care în timpul conflictului ar fi lovit un bărbat de 50 de ani din municipiul Brăila. Cercetările în acest caz continuă, iar poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru lovire sau alte violenţe ”, a declarat, miercuri, subsinpector Laura Dan, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila.

Şeful ISJ Brăila neagă că ar fi lovit pe cineva, însă admite că în noaptea de 9 septembrie s-a aflat alături de cunoscuţi la terasa respectivă, iar în jurul orei 01.00 doi angajaţi, soţ şi soţie, i-ar fi cerut să plece pentru că terasa s-a inchis.

Profesorul de sport Dan Gheorghiţă a fost inspector general adjunct al ISJ Brăila până la începutul acestei luni, când fostul şef al instituţiei, Cătălin Canciu, a fost demis de ministrul Educaţiei, iar atribuţiile sale i-au fost delegate temporar adjunctului. 

 

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate