Şoferul maşinii care a intrat într-un grup de nuntaşi, în Brăila, s-a predat poliției

de Iulia Iancu

Şoferul maşinii care a intrat într-un grup de nuntaşi, în Brăila, s-a predat poliției

Șoferul automobilului care a intrat, duminică seara, într-un grup de nuntaşi aflaţi pe un trotuar din centrul municipiului Brăila s-a predat, luni, la Poliţie. Bărbatul din municipiul Brăila, însoţit de un avocat, este audiat, potrivit Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi aflaţi pe un trotuar din centrul municipiului Brăila s-a predat la Poliţie, luni, cu câteva minute înainte de ora 12.00.

Bărbatul are 34 de ani şi este din municipiul Brăila. El urmează să fie dus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice în aşa fel încât anchetatorii să afle dacă era băut în momentul accidentului.

”Şoferul care a provocat accidentul de duminică seara de la Biserica Greacă s-a predat. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din municipiul Brăila. Acum nu avem prea multe informaţii, el s-a predat în urmă cu 15 minute, este deja audiat de poliţişti. Continuă cercetările în acest caz, iar bărbatul va fi dus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, Laura Dan.

Doi nuntaşi - o femeie de 29 de ani şi un bărbat de 35 de ani - au ajuns, duminică seara, la Spitalul din Brăila, după ce au fost loviţi de o maşină, care a intrat pe un trotuar din faţa unei biserici din municipiul Brăila. Şoferul a fugit de la locul accidentului. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate