14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialAccident grav pe drumul județean ce leagă Agnita de Sibiu

Accident grav pe drumul județean ce leagă Agnita de Sibiu

Șase persoane, între care patru copii, au fost rănite joi dimineața într-un accident rutier în apropiere de municipiul Sibiu, pe Dealul Dăii, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). Două maşini s-au ciocnit pe un drum judeţean ce face legătura între municipiul Sibiu şi Agnita. Din primele cercetări, evenimentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate, una dintre maşini derapând şi lovind autoturismul care venea din sens opus.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, autospeciala de transport victime multiple şi echipajul de descarcerare au intervenit, joi dimineaţă, la un accident de circulaţie soldat cu şase victime.

În urma impactului dintre două maşini au fost răniţi patru copii şi doi adulţi, toţi conştienţi, dar cu multiple traumatisme.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au precizat că accidentul s-a podus pe drumul judeţean dintre Sibiu şi Agnita, în zona denumită Dealul Dăii, aflată la câţiva kilometri de intrarea în municipiul Sibiu.

Cauza posibilă este viteza neadaptată. Un conducător auto care circula spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar din sens opus.

Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ.

 

 

Cele mai citite

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă