22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident rutier în Teleorman. Cinci bulgari au ajuns la spital, în urma...

Accident rutier în Teleorman. Cinci bulgari au ajuns la spital, în urma unei depăşiri riscante

Şase persoane, printre care cinci bulgari, au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs din cauza unei depăşiri riscante, pe Drumul European 70, în judeţul Teleorman, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Teleorman, accidentul s-a produs după ce şoferul bulgar a efectuat o depăşire şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi nu a mai putut reveni pe sensul său de mers, întrând în coliziune cu autoturismul care venea din sens opus.

”Un cetăţean bulgar de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul European 70, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism, iar când a vrut să revină pe sensul de mers a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un autoturism care se deplasa regulamentar, din sens opus, condus de o femeie de 26 de ani din Giurgiu”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţi ai IPJ Teleorman.

Într-una dintre maşini se aflau cinci cetăţeni bulgari, iar în cealaltă o femeie, din Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompieri militari şi echipaje medicale, toate cele şase persoane fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Urgenţă (ISU) Teleorman au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că din primele date, două dintre cele şase persoane sunt rănite grav, respectiv un cetăţean bulgar şi femeia din Giurgiu.

”Dintre cele şase victime două au suferit traumatisme mai grave”, potrivit ISU Teleorman.

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă