21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAu încercat să vândă cocaină în Mamaia. Un gram costă 100 de...

Au încercat să vândă cocaină în Mamaia. Un gram costă 100 de euro

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au depistat, vineri, doi bărbați care ar fi oferit spre comercializare droguri de mare risc.

Cei în cauză, doi bărbați, din București, ar fi încercat să pună în vânzare 3 grame de cocaină, pe raza stațiunii Mamaia, în schimbul sumei de 300 de euro. Este vorba despre Barna Liviu Onoriu, de 60 de ani, și de Ioniță Marian Ștefan, de 34 de ani.

Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie într-un complex imobiliar din nordul staţiunii Mamaia, Summerland, unde au identificat şi ulterior ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 gr fragmente comprimate de MDMA (drog de mare risc), un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină.

De asemenea, a fost precheziţionat şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi, unde au fost identificate 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, suma de 8775 lei şi 500 euro.

Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, unde procurorul de caz a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat şi punerea sub control judiciar a celuilalt.

Astăzi, bărbatul de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Constanța, iar celălalt va fi controlat sub control judiciar.

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă