Bărbatul din Oradea care și-a ucis fosta prietenă a murit după ce a sărit de la etajul patru, încercând să scape de polițiști

de Mihai Diac

Adrian Hladii

UPDATE 19,40: Interlopul Adrian Hladii a murit în drum spre spital, după ce sărise de la etajul patru, în încercarea de a scăpa de polițiști.


Bărbatul de 38 de ani, din Oradea, care și-a împușcat mortal fosta iubită și l-a rănit pe prietenul acesteia, a fost capturat de Poliția Română, sâmbătă, după ce reușise să se ascundă timp de trei zile.

Persoana acuzată de crimă este Adrian Hladii. Acesta a fost capturat de polițiști după ce a încercat să scape de aceștia sărind de la etajul patru al unui bloc, informează Digi 24. Rănit, el a fost transportat la spital, sub pază.


Incidentul sângeros care a dus la uciderea unei femei de 24 de ani și la rănirea prin împușcare a unui bărbat de 42 de ani s-a produs miercuri la Oradea. Fostul iubit al femeii a venit de dimineață cu flori și a sunat la poartă. Femeia a ieșit să vadă cine sună, urmată la scurt timp de actualul ei prieten. În acel moment, fostul iubit al femeii a scos pistolul și a tras înspre victimă în jur de cinci focuri, rănindu-l.

Apoi, sub amenințarea armei, ar fi răpit-o pe fată. Vecinii afirmă că ar fi forțat-o să intre într-o mașină și a demarat în trombă. Ulterior, femeia a fost găsită moartă în mașina abandonată pe o stradă din Oradea.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate