Cătălin Rădulescu, audiat de procurori în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice, după declarațiile cum că ar avea o mitralieră

de Gabriel Mihai

Cătălin Rădulescu, audiat de procurori în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice, după declarațiile cum că ar avea o mitralieră

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurorii Parchetului General în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice. Acest dosar a fost deschis ca urma de declarațiilor deputatului despre faptul că are o mitralieră AKM pe care este pregătit să o folosească, arată Mediafax.

Cătălin Rădulescu a fost audiat pe 15 martie, după ce procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice după ce parlamentarul a spus într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. În același context, el i-a criticat pe protestatarii din Piața Victoriei.

Totodată, deputatul le-a spus procurorilor că declarațiile sale au fost escaladate, și că nu a avut intenția de a amenința pe cineva.

”Am început să bravez, să mă dau mare, lăudându-mă că aş avea arma pe care am avut-o la Revoluţie, ceea ce nu este adevărat. Nu am tras la Revoluţie. Am căzut victimă a propriei mele superficialităţi”, le-ar fi spus parlamentarul procurorilor.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate