13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialColonelul Dogaru, apropiat de Dan Voiculescu, amenință cu noi mitinguri pentru demiterea...

Colonelul Dogaru, apropiat de Dan Voiculescu, amenință cu noi mitinguri pentru demiterea lui Iohannis

Mircea Dogaru, șeful sindicatelor ofițerilor pensionați, apropiat de omul de afaceri-condamnat Dan Voiculescu, anunță noi mitinguri pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Anunțul a fost făcut pe postul de televiziune al fugarului Sebastian Ghiță, inculpat pentru corupție împreună cu Victor Ponta. Anunțul era un comentariu la imaginile cu mitingul de la Pitești, de sâmbătă, organizat de PSD, la care s-au adăugat imagini cu un alt miting-marș, unde s-a intonat imnul funerar. Între imaginile cu cele două mitinguri a fost inserată o melodie populară, în care unul dintre versuri putea fi interpretat ca o amenințare cu moartea.

Citește și: VIDEO+FOTO. 6000 de oameni au participat la un miting de susținere a guvernului Grindeanu, organizat de PSD la Pitești. Transportul a fost asigurat de partid

După mitingurile spontane a sute de mii de români din orașele mari ale țării împotriva ordonanțelor Guvernului Grindeanu de salvare a politicienilor corupți, la început timid, apoi din ce în ce mai agresiv, PSD a organizat mai multe mitinguri. Unul dintre ele este cel zilnic din fața Palatului Cotroceni. Ultimul, cel organizat sâmbătă la Pitești, a fost cel mai mare. Peste 6.000 de oameni au fost aduși în oraș cu autocarele pentru a scanda împotriva președintelui Iohannis.


Citește și:  Rețele de socializare anunță un nou miting duminică, 19 februarie


 

Mircea Dogaru a devenit cunoscut după unul dintre cele mai agresive mitinguri ale militarilor și polițiștilor împotriva fostului președinte Traian Băsescu, la care s-a scuipat pe însemnele statutului și s-a scandat pentru prima dată “Ieși afară/Javră ordinară!”

 

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă