12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialDoi lideri UDMR au fost în Catalonia exact în ziua referendumului pentru...

Doi lideri UDMR au fost în Catalonia exact în ziua referendumului pentru independență

Doi lideri ai UDMR din județul Covasna, Antal Arpad și Tamas Sandor, ar fi fost în vizită la Barcelona, în Catalonia, exact în ziua în care s-a desfășurat referendumul pentru independența acestei provincii, informează publicația ziarharghita.ro.

 "Se pare că liderii UDMR, Antal Arpad și Tamas Sandor din Covasna au fost în Catalonia, la Barcelona, în ziua referendumului pentru independență, probabil pentru a lua notițe despre cum merg lucrurile acolo și apoi să le pună în practică", notează presa locală din Harghita.

Jurnaliștii se întreabă și pe ce bani au fost Tamas Sandor și Antal Arpad în Catalonia – dacă nu cumva s-au cheltuit, în vederea acestei delegații, bani publici. Nici Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, nici Consiliul Județean Covasna nu au lămurit acest aspect.

Arpad Antal este primarul din Sfântu Gheorghe și totodată un susținător al autonomiei "Ținutului Secuiesc". La rândul lui, Tamas Sandor este președintele Consiliului Județean Covasna.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă