10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDragnea le transmite felicitări pompierilor care au salvat copilul căzut în puţ,...

Dragnea le transmite felicitări pompierilor care au salvat copilul căzut în puţ, în Teleorman

Preşedintele Camerei, liderul PSD Liviu Dragnea, i-a felicitat, miercuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov care au participat la salvarea copilul căzut într-un puţ, în judeţul Teleorman, el apreciind că reuşita s-a datorat pregătirii şi implicării acestora.

„Felicitări pentru toţi pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov care au participat la salvarea lui Daniel, copilul căzut în acel puţ din judeţul Teleorman! Realizăm cu toţii încărcătura emoţională uriaşă şi dificultatea extrem de complexă a acestei operaţiuni de salvare. Reuşita se datorează bunei pregătiri şi mai ales implicării umane a membrilor acestei echipe. Bravo băieţi! Astfel de acţiuni trebuie aplaudate la scenă de deschisă de către întreaga societate”, a scris Dragnea pe contul său de socializare.

Dragnea a distribuit şi postarea ISU Bucureşti-Ilfov.

„După o intervenţie extraordinară din punct de vedere al dificultăţii şi implicării emoţionale, salvatorii nu-şi doresc decât să primească veşti bune de la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde se află Daniel, copilul salvat. În această dimineată au ieşit din serviciu şi s-au privit unul pe celălalt, mai încrezători ca niciodată că formează o echipă de elită. Felicitări tuturor pompierilor angrenaţi în această intervenţie. Merită să îi cunoaşteţi, mai mult ca oricând: Dinu Adrian (comandantul Detaşamentului Special de Salvatori), Grigoraş Silviu, Răducu Ionel, Intze Ionuţ Gabriel, Iliescu Cosmin, Damaschin Adrian, Minea Alin, Pop Virgilius, Prefac Lucian,Bunea Marian, Petre Zurini Marius, Săceanu Lucian Ghencea Eugen, Picu Ionuţ”.

Polițiștii teleormăneni au deschis e cercetare penală in rem în cazul copilului care a căzut într-o fântână în Teleorman și a fost scos după mai bine de 10 ore, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, miercuri, că cercetarea se efectuează deocamdată pentru faptă şi nu împotriva unor persoane. „Se efectuează cercetări. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi cercetările sunt în curs”, a declarat Teodora Dragole.

Prognosticul în cazul copilului căzut într-o fântână în judeţul Teleorman rămâne rezervat din cauza problemelor pulmonare, acesta fiind în continuare intubat şi ventilat mecanic, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

„Am înţeles că a făcut stop cardio respirator în timpul transportului, pe o hipotermie severă, a făcut un fel de sindrom de aspiraţie, asta este problema lui, stând cu capul în jos, probabil că a vărsat sau a înghiţit apă din fântână şi deocamdată temperatura corpului s-a stabilizat, este în secţia de terapie intensivă, rehidratare, starea lui este stabilă, dar este gravă din cauza problemelor pulmonare. Prognosticul este rezervat în continuare. Este ca o pneumonie de aspiraţie, deci probleme pulmonare pentru că a intrat lichid în plămân. Deocamdată, toate intervenţiile sunt de reanimare, nu se fac intervenţii de altă natură”, a declarat Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu.

 

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă