9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialFiul familiei ucise în județul Satu Mare a fost reținut sub acuzația...

Fiul familiei ucise în județul Satu Mare a fost reținut sub acuzația de omor

Cel mai tânăr membru al familiei ucise în comuna Apa a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, suspectul urmând să fie prezentat miercuri judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, a declarat procurorul Marius Iancu, citat de Agerpres.

"Parchetul Satu Mare a emis ordonanță de reținere pe numele lui Rentea Răvan Mircea, persoană pe care noi o suspectăm pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. S-a dispus și punerea în mișcare față de inculpatul Rentea Răzvan Mircea, astfel că astăzi, 29.11.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare să facă o propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile", a spus Iancu.

Potrivit acestuia, ordonanța de reținere a fost emisă după cercetările la fața locului, audierea unor martori și a rezultatului unor probe științifice.

"În baza probelor administrate până în prezent, declarațiilor martorilor, proceselor verbale de constatare, cercetările la fața locului, rezultatul unor probe științifice de la fața locului, ne-a făcut pe noi să emitem supoziția că inculpatul Rentea Răzvan Mircea este principalul suspect în cazul triplului asasinat din localitatea Apa. (…) Potrivit declarațiilor preliminare, acesta neagă săvârșirea faptelor", a mai spus procurorul Marius Iancu.

Bărbatul reținut, în vârstă de 33 de ani, este suspectat că vineri, 24 noiembrie, și-a ucis părinții — mama de 56 de ani, tatăl de 59 de ani, dar și bunica de 80 de ani, în propria locuință din comuna Apa.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă