13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFostul deputat Cristian Boureanu și iubita lui au fost trimiși în judecată

Fostul deputat Cristian Boureanu și iubita lui au fost trimiși în judecată

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost trimis în judecată, alături de partenera sa, Laura Teodora Dincă, pentru săvârșirea a infracțiunilor de ultraj și mărturie mincinoasă. Boureanu a fost acuzat că a agresat un polițist rutier.

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, mașina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe bd. Aviatorilor din Capitală.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

Potrivit Parchetului, fiind audiată în calitate de martor, la datele de 9 iunie și 6 iulie, prietena lui Boureanu a făcut afirmații mincinoase și a creat o situație favorabilă fostului deputat.

Astfel, declarația din data de 6 iulie este în contradicție cu cea anterioară și cu probatoriul administrat în dosar. Dosarul a fost trimis la Judecătoria Sectorului 1 București.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...
Ultima oră
Pe aceeași temă