10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Actorul clujean Bogdan Radulescu, reacţie acidă la adresa românilor din Diaspora:...

FOTO. Actorul clujean Bogdan Radulescu, reacţie acidă la adresa românilor din Diaspora: Să vă ferească sfântu’ de viermii cocalari români plecaţi din ţară. Mnezeii voştri de râme needucate

Actorul clujean Bogdan Bob Radulescu i-a atacat dur pe românii ce lucrează ”afară” și se întorc în vacanță din străinătate, numindu-i "viermi cocalari", după ce a avut un incident în trafic cu şoferul unei maşini cu numere străine. Ulterior, realizând că afirmaţia sa a fost deplasată, actorul a revenit asupra mesajului.

”Sa va ferească sfântu' de viermii cocalari români cu bemweu de ghiolban, intorsi acasa in concediu ca sa ne arate ca numa' fraierii romani si saraci ramasi in țară stau in coloana, ei depasesc si pe continua si pe dreapta si zeci de masini oprite pe drum national pentru ca ei conteaza, ei au dreptate, ei se grabesc, ei se descurca.

Daca astia sunt cei 3 milioane de romani plecati din tara, atunci dusi sa fie in pizdele ma-mii lor de câcați si sa stea in strainatate pana le putrezesc hoiturile dă jmekeri acolo.

PS. Rambo asta inmaieuat e tovarashu' lu' spaniolu', o coborat din Focusu' lui de Hunedoara sa ma intrebe cine pula lui sunt eu sa le fac poze si sa urlu la ei ca depasesc coloane?!?!

Mnezeii vostri de râme needucate care ne faceti sa ne coboram la nivelul vostru de nevertebrate si tot voi ne bateti cu experienta…”, a scris Bob Rădulescu.

La scurt timp, Bogdan Rădulescu a revenit asupra mesajului său, subliniind că printre românii plecaţi se află şi persoane "faine, cu educaţie şi caracter".

”LATER EDIT. Printre cele 3 milioane de romani plecati am si neamuri faine si fosti colegi si prieteni buni. Au fost, sunt si vor fi oameni cu educatie si caracter. NU TOTI romanii plecati sunt ca asta de mai sus. Certitudinea o am din faptul ca in timpul blocajelor de ieri ne-a mai depasit un logan de Brasov, o dubita de Alba si un X3 de Satu Mare care depasea mai rau decat bmwul si pe care l-am si reclamat la politie. In Teius l-a oprit un echipaj, iar in Aiud ne-a depasit iarasi…pe trotuar. Doar ca aia s-au fofilat ca sobolanii, astia din poze au stat la scandal. Eroi, deh…”, a conchis actorul.

 

 

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă