9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialFOTO Un polițist doljean, lovit de un șofer beat, după ce a...

FOTO Un polițist doljean, lovit de un șofer beat, după ce a încercat să-l imobilizeze

Un polițist din localitatea doljeană Pieleşti a fost lovit de un șofer beat, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a încercat să-l imbolizeze, din cauză că a lovit o mașină parcată și a făcut scandal, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, poliţiştii din Pieleşti au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în decor, avariindu-i maşina.

„Echipa de siguranţă publică ajunsă la locaţia indicată a constatat, din primele verificări, faptul că un autoturism, înmatriculat în Franţa, condus pe DN 65 de către G.Adrian, 25 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, a derapat şi a lovit un autoturism şi mai multe utilaje agricole ce se aflau în afara părţii carosabile. Întrucât tânărul de 25 de ani emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest de poliţişti, astfel rezultând valoarea de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Atât șoferul, cât şi pasagerul din autoturism, un tânăr în vârstă de 24 ani, se manifestau violent. Astfel, au fost imobilizaţi de poliţişti, dar în timp ce se deplasau către sediul secţiei, şoferul l-a lovit pe unul dintre polițiști cu capul în zona feţei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ancheta fiind preluată de procurorii craioveni.

„Tânărului de 25 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cauza fiind preluată de către unitatea de parchet competentă cu soluţionarea”, a spus Amelia Barbu.

Atenție! Imagine cu puternic impact emoțional.

Cele mai citite

FOTO. Schimbări de design și butoane noi. Cum ar putea arăta iPhone 16

Nici bine nu a trecut febra iPhone 15, căci Apple deja pregătește următorul model, iPhone 16. Potrivit informațiilor apărute în spațiul online, se pare...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...
Ultima oră
Pe aceeași temă