Gică Hagi vrea să-și vândă hotelul din Mamaia. În ce vrea să investească fostul fotbalist

de Gabriel Mihai

Gică Hagi vrea să-și vândă hotelul din Mamaia. În ce vrea să investească fostul fotbalist

UPDATE 16.25. Gheorghe Hagi a precizat, prin intermediul unui comunicat, că informația potrivit căreia și-ar fi scos hotelul la vânzare nu este adevărată. „Am constatat cu dezamăgire că la nici două zile de la performanța remarcabilă realizată de echipa pe care o conduc contra Stelei au apărut în mass-media lucruri false și neadevărate, care doresc să mute atenția în altă parte decât să ni se recunoască meritele noastre sportive. Informația că aș fi scos la vânzare hotelul pe care îl dețin este total neadevărată și sunt decepționat de amploarea pe care au luat-o lucrurile prin această diversiune. Hotelul merge foarte bine și nu intenționez să-l scot la vânzare. Eu voi rămâne în continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul și ne vom focusa 100% spre finalul campionatului Ligii I”, a spus acesta.

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi ar vrea să iasă din business-ul turistic și să vândă hotelul Iaki din Mamaia, pentru suma de nouă milioane de euro. Potrivit celor transmise de Profit.ro, el ar investi banii în fotbal, în clubul pe care îl are de mai mulți ani.

Surse din piața de turism de pe litoral au declarat că Hagi nu ar cunoaște prea bine afacerile în domeniul hotelier și, chiar dacă hotelul pe care îl deține este destul de profitabil, ar putea renunța la el în detrimentul fotbalului.

"Din acest motiv, Hagi cochetează de câțiva ani cu ideea vânzării hotelului, încercând, destul de timid, să discute acest subiect cu câțiva investitori mari de pe pe litoral... Acum este hotărât să-l vândă și, din acest motiv, a scăzut prețul la 9 milioane de euro", au spus sursele citate.

Unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Mamaia, Iaki este clasificat la patru stele și are 125 de camere, restaurant, mai multe săli de conferință, spa și piscină.

Construit în 2004, hotelul a fost renovat și modernizat în ultimii ani, fiind una dintre puținele structuri de cazare de la mare care reușesc să rămână deschisă întregul an. "Succesul acestui produs este că reușește să stea deschis 365 de zile pe an, axându-se pe toate segmentele de turiști. Sălile de conferințe și Spa-ul sunt marile atracții în extrasezon", au arătat aceleași surse.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate