23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialIncă o tragedie feroviară. Un bărbat a murit, după ce a fost...

Incă o tragedie feroviară. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de tren, în Vaslui

Un bărbat de 40 de ani a murit, joi, după ce a fost lovit de tren, în apropierea Gării Vaslui, anchetatorii luând în calcul un posibil act sinucigaş, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentaţilor IPJ Vaslui, accidentul feroviar s-a petrecut n jurul orei 15.50, când un bărbat fiind lovit de trenul Iaşi – Bucureşti, în apropierea Gării Vaslui.

Poliţiştii criminalişti sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul, însă martorii spun că bărbatul s-a aruncat în faţa locomotivei cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor.

Surse apropiate anchetei au adăugat că bărbatul nu a fost identificat, acesta având aproximativ 40 de ani.

Accidentul feroviar din Gara Vaslui este al doilea petrecut joi, după ce, de dimineaţa, o femeie s-a aruncat în faţa trenului Bucureşti – Constanţa, în Halta Brăneşti, împreună cu cele trei fetiţe ale sale, de trei, opt, respectiv 10 ani.





O femeie și trei copii au fost spulberați de un tren care mergea spre litoral, în apropiere de halta Brănești. Asupra femeii, care ar fi fost însărcinată, s-ar fi găsit un bilet de adio. Trenurile înspre și dinspre mare au fost blocate timp de trei ore. 

 

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

România trece la ora de vară. În cât timp se adaptează organismul la noua schimbare

România trece la ora de vară în acest weekend, moment așteptat de milioane de români. Mai concret, în data de 31 martie (sâmbătă spre...
Ultima oră
Pe aceeași temă