15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialLicitația pentru podul Brăila - Tulcea cu adiacență la Galați a fost...

Licitația pentru podul Brăila – Tulcea cu adiacență la Galați a fost anunțată de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin a anunţat, joi, că în următoarele 24 de ore va fi încărcată pe SEAP documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, cu adiacenţă şi la Galaţi, potrivit Mediafax. Premierul a spus că este o investiţie despre care se vorbeşte de foarte mult timp.

”În următoarele 24 de ore o să se încarce pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice – n.r.) documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, cu adiacenţă şi la Galaţi, o investiţie de 1,4 miliarde de lei, fără TVA, proiectare plus execuţie”, a anunţat în debutul şedinţei de Guvern Sorin Grindeanu.

Premierul a apreciat informaţia ca fiind ”o veste bună, care bucură cel puţin doi miniştri” – Ştefan Viorel şi Mihai Tudose, primul din Galaţi, iar al doilea din Brăila.

De asemenea, șeful Executivului a precizat că cele aproximativ 500 de milioane de euro sunt suportate din fonduri europene.

”E o investiţie pe care nu doar cei din Brăila, Galaţi sau Tulcea o aşteaptă. Îmi doresc ca lucrurile să meargă cât se poate de rapid, legal, transparent. Vorbim de o investiţie de care se vorbeşte de foarte mult timp. Iată că se fac paşi concreţi din acest punct de vedere şi vreau să-i felicit şi pe cei de la Ministerul Transporturilor, dar şi pe cei de la ANAP, care de data asta au avut un ritm potrivit”.

Cele mai citite

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă