13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialO elevă de 15 ani, luată cu forța de pe o stradă...

O elevă de 15 ani, luată cu forța de pe o stradă din Bacău și violată. Agresorii au fost arestați preventiv

Doi tineri din Bacău au fost arestați preventiv, după ce ar fi luat cu forța de pe stradă o fată de 15 ani, pe care ar fi dus-o pe un teren viran din afara orașului, unde ar fi violat-o, informează News.ro.

Judecătoria Bacău a emis, joi, mandat de arestare preventivă pe numele a doi tineri, Viliam Botez şi Iuliu David Helţianu, pentru viol, fiind acuzaţi că au agresat sexual o fată de 15 ani.

Potrivit anchetatorilor, eleva a fost luată cu forţa de pe stradă de către cei doi băcăuani şi dusă pe un teren viran din apropierea municipiului Bacău, unde au abuzat-o sexual. Ulterior, victima a mers la Poliţie şi a reclamat faptul că a fost victima unui viol.

„Cei doi tineri ar fi acostat-o pe minora de 15 ani pe care, prin ameninţări şi acte de violenţă, ar fi condus-o pe un teren viran unde, împotriva voinţei acesteia, au întreţinut raporturi sexuale. În urma cercetărilor, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipale Bacău şi Secţiilor de Poliţie 1 şi 2 au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pentru depistarea celor doi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de viol”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, cei doi tineri au fost prezentaţi în instanţă, magistraţii luând măsura arestării preventive a acestora.

 

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă