30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialPreotul Pomohaci, implicat într-un scandal sexual cu minori, a fost aclamat la...

Preotul Pomohaci, implicat într-un scandal sexual cu minori, a fost aclamat la zilele unei comune din Bihor: Pentru că prea iubesc sunt judecat, să ştiţi

Controversatul preot Cristian Pomohaci, implicat într-un scandal sexual cu minori, a cântat, duminică seara, la Zilele comunei Oşorhei, judeţul Bihor, fiind aplaudat de spectatori atât la urcarea pe scenă, cât şi la plecare, transmite Mediafax.

”Când Cristian Pomohaci a urcat pe scenă a fost aplaudat de spectatori, iar când a plecat, după concert, a fost, de asemenea, aplaudat, şi s-a strigat <Bis>. Fiind Zilele comunei Oşorhei, de la locul unde s-au schimbat artiştii în costume naţionale sau de scenă până la scena unde au fost concertele şi înapoi, pe o distanţă de circa 100 de metri, au fost însoţiţi de poliţişti locali de la Poliţia Locală, care este subordonată Primăriei. Toţi artiştii care au cântat la eveniment, inclusiv părintele Pomohaci, au fost însoţiţi, aşa a fost stipulat în contract cu firma de impresariat”, a spus Pop.

Potrivit acestuia, contractul cu firma de impresariat pentru organizarea spectacolului de Zilele comunei Oşorhei a fost încheiat înainte de apariţia scandalului sexual în care a fost implicat Cristian Pomohaci.

”Când am aflat ce s-a întâmplat, l-am sunat pe impresar să îl întreb dacă dl. Pomohaci va veni să cânte sau nu şi mi-a spus că acesta va cânta. I-am atras atenţia impresarului că noi nu răspundem dacă vor fi probleme, dacă cineva îi va adresa diverse cuvinte lui Cristian Pomohaci, şi mi-a spus că acesta îşi asumă toată răspunderea. A venit, a cântat pe scenă, a fost aplaudat, s-a urcat în maşină şi a plecat”, a menţionat primarul din Oşorhei.

Înainte de a cânta pe scena de la Oşorhei, Cristian Pomohaci s-a adresat spectatorilor cărora le-a spus că nimeni nu-l iubeşte pe Dumnezeu cum îl iubeşte el, ştiind că este în mâna Lui.

”Îmi plac doamnele astea care îs aşa, bărbătoase, ştiţi dumneavoastră ce zic. (…) Eu slujesc într-o localitate cu populaţie preponderent maghiară şi îi iubesc pe toţi oamenii. Şi pentru că prea iubesc sunt judecat, să ştiţi”, a spus acesta.

Pe Internet a apărut o înregistrare în care un bărbat care se presupune a fi preotul Cristian Pomohaci îi propune unui adolescent să-i arate organul sexual şi îi promite că va fi plătit dacă va întreţine relaţii sexuale cu el. În acest caz, Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, de care aparţine parohia din Mureş, a deschis o anchetă.

Cele mai citite

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă