8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialRovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite printr-o...

Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite printr-o aplicație de mobil

Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi plătite prin intermediul aplicaţiei de mobil e-rovinieta.ro, dezvoltată de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR). Aplicaţia de mobil e-rovinieta.ro poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Apple Store, potrivit Mediafax.

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale pot cumpăra online rovinieta prin intermediul platformei www.e-rovinieta.ro. Odată ce rovinieta a fost plătită, clienţii primesc confirmare de livrare prin SMS şi e-mail, iar pentru rovinietele de peste 30 de zile cumpărătorii sunt avertizaţi din timp de data de expirare.

Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, şi poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plată cu confirmare şi emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plată tradiţional la orice bancă (emiterea va fi efectuată după confirmarea sumelor în cont).

Tariful de trecere pentru podul de la Feteşti-Cernavodă de pe Autostrada A2 poate fi achitat şi online prin intermediul www.taxa-pod-fetesti.ro. Pentru a achita online tariful, utilizatorul trebuie să se înregistreze pe platforma www.taxa-pod-fetesti.ro, să adauge o comandă şi să completeze datele pentru peajul dorit. Plata se poate realiza atât prin intermediul procesatorului securizat de carduri bancare, cât şi prin bancă – cu ordin de plată. După confirmarea plăţii se emite peajul, iar clientul primeşte prin e-mail factura şi datele peajului şi – gratuit, prin SMS – datele peajului emis. Comenzile, peajele emise şi facturile se vor putea accesa oricând în cadrul contului de pe platformă.

Trecerile de pod de la Feteşti-Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce utilizatorul a trecut de staţiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

Cele mai citite

Mihai Trăistariu, despre faptul că Robert De Niro investește în Bulgaria: “E peste România”

Celebrul actor de la Hollywood, Robert de Niro, își inaugurează două hoteluri de lux pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, iar vestea a stârnit...

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, convins că România va fi vizitată de turiști qatarezi

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, a subliniat miercuri că este încrezător în creșterea numărului de turiști din Qatar care vizitează România, însă...

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...
Ultima oră
Pe aceeași temă