Șoferul care a târât un polițist pe capota mașinii, după ce a trecut pe roșu, rămâne în arest preventiv.

de Iulia Iancu

Șoferul care a târât un polițist pe capota mașinii, după ce a trecut pe roșu, rămâne în arest preventiv.

Șoferul care a lovit un polițist și l-a târât pe capotă 20 de metri, în Capitală, rămâne în arest preventiv a decis Curtea de Apel Bucureşti. Tânărul a fost arestat preventiv sâmbătă, fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj şi distrugere.

"Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Herşcovici Ronnen împotriva încheierii de şedinţă din data de 11.03.2017 pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul nr. 8493/3/2017", a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Bărbatul este fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, care a fost prins la sfîrşitul lunii aprilie 2001, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, avînd asupra lui 1.008 comprimate de Ecstasy. În urma descinderii făcute atunci de poliţişti la o locuinţă a acestuia, din municipiul Braşov, au mai fost descoperite 19,9 kilograme de Ecstasy, cantitatea totală de droguri fiind compusă din 66.000 de tablete. Carol Heşcovici avea şi cetăţenie română şi urma să plaseze drogurile la New York, au declarat, atunci, surse din Poliţie. Herşcovici le-a spus atunci anchetatorilor că urma să primească indicaţii în baza cărora urma să plaseze drogurile la New York.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate