12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSute de persoane au avut nevoie de intervenţie medicală la pelerinajul de...

Sute de persoane au avut nevoie de intervenţie medicală la pelerinajul de Sf. Parascheva

Peste 120 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă, la Iaşi, în timpul pelerinajului de Sfânta Parascheva, 21 dintre ele fiind transportate la spital, potrivit IGSU. 

Potrivit IGSU, sâmbătă, timp de 12 ore, de la ora 8.00 la ora 20.00, paramedicii SMURD, medicii şi asistenţii prezenţi la Catedrala Mitropolitană din Iaşi au asistat 121 de persoane care aveau nevoie de ajutor medical, transmite Mediafax.

De asemenea, paramedicii au asigurat transportul la spital pentru 21 dintre pelerini, pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, IGSU mai arată că reprezentanţii Crucii Roşii au venit în sprijin şi au acordat asistenţă medicală de specialitate pelerinilor cu diverse afecţiuni.

De marţi dimineaţa, până în prezent, aproape 400 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Peste 30.000 de oameni aşteptau în această dimineață să se închine la racla cu moaştele Sfintei Parascheva. Coada se întinde pe aproape 3 kilometri, iar aşteptarea durează 15 ore.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă