13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTrafic intens pe DN1 și pe A2. Turiștii se întorc din minivacanța...

Trafic intens pe DN1 și pe A2. Turiștii se întorc din minivacanța de Sfântă Mărie

UPDATE 16.05: Traficul rutier a început să se aglomereze pe Autostrada Soarelui, marţi după-amiază, la finalul minivacanţei de Sfânta Maria, potrivit Poliţiei Române.

 Poliţiştii au aplicat, în patru zile din minivacanţa de Sfânta Maria, amenzi de peste 11 milioane de lei pentru infracţiunile constatate contra persoanei, patrimoniului şi la regimul siguranţei rutiere, reţinând aproape 2.000 de permise de conducere şi retrăgând peste 500 de certificate de înmatriculare auto. În cele patru zile, au fost constatate peste 3.300 de infracţiuni.



Traficul rutier s-a intensificat, marţi la prânz, pe DN1 Ploieşti – Braşov, potrivit centrului Infotrafic al Poliției Române. Este aglomeraţie la Comarnic, pe sensul de urcare către Braşov, şi pe tronsonul Buşteni – Azuga.

Astfel, șoferii sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie şi să manifeste disciplină în trafic.

De asemenea, pentru evitarea ambuteiajelor, automobiliştii care doresc să se deplaseze pe ruta Ploieşti – Braşov pot lua în considerare traseul alternativ DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Braşov.

Cele mai citite

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă