30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialTrenurile circulă, joi dimineața, fără întreruperi. 45 au întârzieri de până la...

Trenurile circulă, joi dimineața, fără întreruperi. 45 au întârzieri de până la 350 de minute

Trenurile de călători circulă, joi dimineața, fără întreruperi. Cu toate acestea 45 de trenuri ajung la destinații cu întârzieri de până la 350 de minute, informează CFR Călători.

Astfel, joi dimineața, trenul IR 1822 care soseşte de la Arad în Gara de Nord are întârzieri de 350 de minute, trenul ar trebui să ajungă în Constanţa şi înregistrează întârzieri de 300 de minute la plecarea din Gara de Nord. Trenul care vine de la Iaşi înregistrează întârzieri de 100 de minute, arată tabelele de Sosiri-Plecări din Gara de Nord Bucureşti.

Începând cu ora 13 la sediul CFR Călători vor continua negocierile cu reprezentanţii sindicatelor, anunţă compania. CFR SA precizează că salariaţii de pe toate cele opt Regionale CF îşi desfăşoară activitatea conform programului de lucru.

„Administraţia şi federaţiile sindicatele reprezentative se află în negocieri pentru semnarea noului Contract Colectiv de Muncă 2017-2018, negocieri în cadrul cărora conducerea CFR Călători a anunţat că în bugetul companiei pentru anul 2017 este inclusă o creştere a fondului de salarii, creştere care va conduce în urma negocierilor la majorări. Clasele de salarizare se vor reaşeza pentru funcţiile de bază de execuţie, cu posibilitatea de diferenţiere în funcţie de complexitatea şi de volumul de muncă. Există propunerea Administraţiei ca salariile de la baza din grilei să se majoreze cu un procent mai mare faţă de cele de la funcţiile de conducere”, se arată în comunicatul transmis de CFR Călători.

Pasagerii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele modificări din trafic. Compania precizează că restituirea contravalorii biletelor se face la cererea călătorilor conform reglementărilor.

Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Israelul și-ar fi amânat operațiunea de la Rafah (Gaza) pentru a se concentra asupra Iranului

Israelul și-ar fi "amânat" operațiunea militară din orașul Rafah, aflat în Fâșia Gaza, întrucât acum Israelul dorește să se concentreze asupra ripostei pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă