15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUn angajat CFR a murit după ce a fost lovit de tren...

Un angajat CFR a murit după ce a fost lovit de tren la Stoeneşti

Un angajat CFR şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un tren joi dimineaţa, în staţia CF Stoeneşti. Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt, Cristian Ungureanu, bărbatul a murit la spitalul din Caracal. Instituţia a declanşat o anchetă în acest caz, scrie AgerpresŞeful ITM Olt a mai menţionat că bărbatul avea 45 de ani şi era angajat ca electromecanic la Districtul CF Caracal – Staţia Roşiori. 

Potrivit comunicării efectuate de angajator, joi dimineaţa, în jurul orei 08,25, la Stoeneşti, “un electromecanic de la Districtul Caracal – Secţia Roşiori, în timpul verificării instalaţiei autostop aferente semnalului Drăgăneşti-Olt-Fărcaşele, la km 142, a fost surprins şi lovit de un tren InterRegio. A fost solicitată Ambulanţa şi bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, unde a decedat”. 
ITM Olt a demarat o anchetă în colaborare cu ITM Dolj, conform procedurii interne a Inspecţiei Muncii, urmând a fi stabilite cauzele şi împrejurările accidentului. 
Victima avea o vechime în această ocupaţie de 26 de ani şi 17 ani la locul de muncă.Imediat după producerea accidentului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au preluat victima şi au transportat-o la spitalul din Caracal. A fost solicitat şi un elicopter pentru transportul la un alt spital din ţară, dar starea pacientului s-a agravat şi a decedat la spitalul din Caracal. 
Un alt accident feroviar a avut loc miercuri în judeţul Olt atunci când un tren de călători a lovit o maşină pe o trecere la nivel cu calea ferată din comuna Corbu. În urma accidentului, un pasager din automobil a murit, un altul a fost grav rănit, iar şoferul maşinii, o femeie, a suferit răni grave. 
Angajatul CFR care a murit după ce a fost lovit de tren la Stoeneşti este a patra persoană care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident muncă produs în judeţul Olt de la începutul acestui an. 

Cele mai citite

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....
Ultima oră
Pe aceeași temă