12.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialUn copil de doi ani din Argeș, transferat la un spital din...

Un copil de doi ani din Argeș, transferat la un spital din Capitală, după ce a căzut de la etajul trei

Un copil de doi ani a ajuns, sâmbătă, la Spitalul de Pediatrie din Pitești, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc. Medicii au decis să transfere copilul la o clinică din Capitală, potrivit Mediafax.

Rudele copilului au sunat de urgenţă la 112 să anunţe că băieţelul în vârstă de doi ani are nevoie de îngrijiri medicale, după ce a împins un geam şi a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc. Imediat după incident, mama copilului a coborât şi l-a luat pe băiat în apartament. La scurt timp, a fost preluat de paramedici și dus la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Piteşti, Adina Enescu, băieţelul a suferit mai multe politraumatisme prin cădere.

„Are un traumatism cranian şi un traumatism toraco-abdominal. Se suspectează şi o contuzie pulmonară. Este echilibrat, stabil hemodinamic. Acum se află la investigaţii", a declarat Adina Enescu.

Medicii piteşteni au decis să îl transfere pe copil la o clinică din Capitală, pentru mai multe investigaţii, dar şi pentru un tratament de specialitate sau intervenţiile care se impun după aflarea rezultatelor.

Cele mai citite

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Krainer, va fi adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner, a acceptat să fie adus în ţară din Irlanda, iar...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă