12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUn polițist aflat în timpul liber a găsit un portofel cu peste...

Un polițist aflat în timpul liber a găsit un portofel cu peste 2.500 de lei, pe care l-a predat colegilor

Un polițist din Buzău a găsit un portofel în care se aflau carduri bancare și peste 2.500 de lei, într-o parcare. Bărbatul, care era în timpul liber, l-a predat colegilor, care l-au identificat pe proprietar, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Buzău, un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a mers, joi seară, cu familia, într-un centru comercial din municipiu. După ce a ieşit din maşină, în parcarea subterană a complexului, poliţistul a găsit într-un cărucior pentru cumpărături un portmoneu în care se aflau mai multe documente, carduri bancare, dar şi 2.500 de lei, potrivit IJP Buzău.

Poliţistul şi-a anunţat colegii care erau de serviciu şi le-a predat acestora portofelul, în vederea identificării şi predării către proprietar.

„Din verificări a reieşit că este vorba de un buzoian în vârstă de 52 de ani, care-şi uitase bunul după ce transportase cumpărăturile la autoturism şi care, între timp, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, în vederea sesizării situaţiei”, arată Poliţia Buzău.

Poliţistul care a găsit portofelul are 36 de ani şi lucrează la Poliţia Municipiului Buzău – Biroul Ordine Publică, fiind încadrat la începutul acestui an, în urma concursului de recrutare a personalului din sursă externă.

 

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă