10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVladimir Putin, renegat de propria mama

Vladimir Putin, renegat de propria mama

Istoria incalcita si dramatica legata de mama georgiana a fostului presedinte rus Vladimir Putin, in prezent prim-ministru, care se parea ca a fost data uitarii, a reaparut in actualitate dupa ce televiziunea "Imedi" din Tbilisi a transmis recent imagini in care o femeie in varsta, prezentata drept mama biologica a lui Putin, se dezice de fiul sau, in fata camerelor de filmat, relata recent editia online a ziarului rusesc "Pravda", citand portalul "Nasa Abhazia".

Vera Putina, care in opinia mai multor ziaristi de la Moscova si Tbilisi ar fi mama biologica a fostului presedinte rus, duce o existenta discreta in satul Metekhi, districtul Kaspi din Georgia. Dupa incheierea conflictului din Georgia, un intreg desant de jurnalisti de la televiziunea proprezidentiala de la Tbilisi – "Imedi" – s-a deplasat in satul Metekhi, situat nu departe de Gori, orasel strategic din apropierea Osetiei de Sud.

Fara o aprobare din partea serviciilor secrete georgiene, acest lucru nu s-ar fi putut intampla, scrie ziarul "Pravda", citat de Agerpres. Dupa o discutie de peste o ora, Vera Putina, o femeie in varsta de 82 de ani, a acordat un interviu postului de televiziune citat, in care s-a dezis de fiul sau – Vladimir Putin – pentru razboiul declansat impotriva Georgiei.

Potrivit publicatiei ruse, batrana "incoltita" si-a cerut cu lacrimi in ochi iertare in fata poporului georgian pentru agresiunea din partea Rusiei si, personal, din partea lui Vladimir Putin.
In interviu, femeia declara ca nu mai doreste sa fie mama unei astfel de 'brute' cum este premierul rus.

Televiziunea georgiana sustine ca inaintea interventiei armatei ruse in Georgia "unele persoane din Rusia" au luat legatura cu Vera Putina, cerandu-i sa plece de pe teritoriul georgian. Episodul cu mama georgiana a lui Putin cerandu-si iertare pentru faptele fiului sau a fost speculat intens in ultimul timp de site-ul separatistilor ceceni Kavkaz-center. Unii observatori de la Moscova sustin insa ca mama georgiana a lui Putin este numai o "inventie" a serviciilor secrete de la Tbilisi.

Intr-o biografie secreta a actualului premier rus, care circula pe net-ul rusesc de multa vreme, dinaintea evenimentelor din Caucaz, se afirma ca Vova Putin si-a petrecut copilaria, intre 3 si 10 ani, in localitatea Metekhi, Georgia. In districtul Kaspi, un oarecare Gabriel Datasvili sustine ca a fost coleg de clasele primare cu fostul sef al statului rus.

Cele mai citite

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă