13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialBlack Friday. Cum merg vânzările pe online?

Black Friday. Cum merg vânzările pe online?

În plină desfăşurare, este interesat de văzut cum răspund consumatorii la acest eveniment major. Deja magazinele online  au început să ofere informaţii privind  vânzările  intermediare până la jumătatea acestei zile. Iar în topul vânzărilor se găsesc, aşa cum era de altfel şi de aşteptat, companiile care oferă cele mai mari reducer, de până 90% în cazul exemplelor noastre..

Până la ora 12.00, la jumatatea campaniei de Black Friday pe libris.ro, peste 5600 persoane au beneficiat de reducerile până la 90% la carti. Au fost comandate 30.000 produse, iar cresterea faţă de 2016 este de 90%. 60% din trafic a venit de pe mobile, iar conversia s-a dublat faţă de o zi normală.

Avem in continuare stocuri cu reduceri până  la 90%, iar comenzile plasate deja sunt pregatite în acest moment şi vor fi expediate azi şi în weekend.. Peste 90% dintre produsele listate pe site beneficiază de reduceri suplimentare de Black Friday (Laura Teposu, Director Dezvoltare si Fondator Libris.ro)

Până la ora 11.00 s-a  înregistrat pe vegis.ro deja o creştere cu 30% a numărului de comenzi faţă de Black Friday 2016 Valoarea vânzărilor a depăşit cu 50% valoarea din Black Friday anul trecut, în condiţiile creşterii valorii medii a comenzii cu 20%. 15% dintre comenzi au fost achitate cu cardul, iar 32% dintre comenzi au fost plasate de pe dispozitive mobile.

Avem în continuare stocuri pentru peste 90% dintre produsele incluse în campania de Black Friday cu reduceri până la 90%. Produse care beneficiaza de oferta Black Friday pe Vegis.ro: produse bio (până la 90% discount), produse apicole (până la 40% discount), cosmetice (până la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri si dulceturi, fructe uscate, nuci, alune, condimente si multe altele. In plus, chiar şi pachetele 1+1 au reduceri între 15% – 90%. (Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro).

 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă