15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiÎncă o persoană reţinută în dosarul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi

Încă o persoană reţinută în dosarul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus reţinerea pentru 24 de ore a focşăneanului Vasile Tătaru, acuzat că l-a găzduit în seara când s-a petrecut evenimentul pe principalul suspect al crimei, Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev.

Tătaru, acuzat de infracţiunea de favorizarea infractorului, a fost prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorii Tribunalului Brăila au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de acesta.

Fost preşedinte al echipei de fotbal “Unirea” Focşani şi fost administrator al Hotelului “Căprioara” din Crângul Petreşti, Vasile Tătaru a mai fost anchetat de procurori în 2014, când fost prins de jandarmi în timp ce încerca să plaseze pentru comercializare mai multe pachete de ţigări netimbrate din portbagajul unui autoturism unei femei de etnie rromă.

Principalul suspect în cazul atacului asupra celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de “Dasaev”, acuzat de tentativă de omor calificat, se află în continuare în arest.

Cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă a Brăilei, Dasaev a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, Darrel Bowie, de 24 ani, şi Joseph McClain, de 25 ani, au fost înjunghiaţi, în noaptea de 15 spre 16 septembrie, în timp ce se aflau la o terasă din centrul Brăilei.

Cele mai citite

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă