12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialActivitatea companiei British Airways revine la normal, după pana informatică din weekend

Activitatea companiei British Airways revine la normal, după pana informatică din weekend

Activitatea companiei British Airways a revenit, marți, la normal, pe aeroportul Heathrow, după ce o uriașă pană informatică a afectat activitatea companiei în timpul weekendului, informează AFP, citat de Agerpres.

„Sistemul nostru informatic este pe deplin funcțional și vom opera totalitatea programului pe Heathrow și Gatwick”, a subliniat British Airways într-un comunicat. Cu toate acestea, compania „mai are de lucru” pentru restituirea bagajelor lipsă ale pasagerilor.

Compania, afectată de o uriașă pană informatică în timpul weekendului, a afirmat că va menține „totalitatea programului” de zboruri ale sale prevăzute marți de pe Heathrow și Gatwick, un alt mare aeroport londonez. Luni, 27 de zboruri spre destinații europene au trebuit din nou să fie anulate. Weekend-ul a fost cu precădere haotic, cu zeci de mii de pasageri victime a sute de anulări de zboruri îmbulzindu-se în halele aeroporturilor londoneze în căutare de informații.


Citește și:  Defecțiunile la sistemul informatic al companiei British Airways cauzează noi perturbări ale zborurilor

Compania British Airways (BA) a anunțat, luni, noi perturbări ale zborurilor de plecare de pe aeroportul londonez Heathrow, pentru a treia zi consecutiv, ca urmare a unei defecțiuni majore la sistemul informatic.


Pana informatică survenită în plin weekend prelungit în Marea Britanie ar putea costa, potrivit unor estimări, până la 100 de milioane de lire sterline (115 milioane de euro). BA a anunțat că analizează cererile pentru rambursare ale clienților săi care nu au putut călători.

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă