Aflat în vizită la Moscova, președintele moldovean i-a dăruit lui Putin vinul „care era deja al lui”

Igor Dodon, s-a intalnit, vineri, la Moscova, cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ocazie cu care președintele Republicii Moldova i-a dus câteva sticle de vin din vestitele beciuri de la Cricova, unde Putin are o colecție personală.

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Igor Dodon, s-a intalnit, vineri, la Moscova, cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, ocazie cu care președintele Republicii Moldova i-a dus câteva sticle de vin din vestitele beciuri de la Cricova, unde Putin are o colecție personală. Gestul a fost imediat sancționat imediat de Putin, care a spus, în glumă: „Mi-ați adus vinul care deja era al meu!”.  

După ce a făcut antecameră la Putin timp de patru ore, Igor Dodon si l-a informat pe pe președintele rus despre intentia de a se întâlni până la sfârșitul lunii cu liderul separatist de la Tirasppol, Vadim Krasnoselski.

De asemenea, Igor Dodon i-a propus lui Vladimir Putin să examineze posibilitatea încheierii unui acord moldo-rus privind dubla cetățenie, astfel încât moldovenii care locuiesc permanent în Federația Rusă să nu mai fie nevoiți să renunțe la cetățenia Republicii Moldova. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...