Atac armat în California. Trei morți și un rănit după ce un bărbat a deschis focul în mulțime

de Gabriel Mihai

Atac armat în California. Trei morți și un rănit după ce un bărbat a deschis focul în mulțime

Tre persoane au murit și una a fost rănită după ce un bărbat a deschis foctul în orașul californian Fresno. Potrivit poliției, citată de ABC, agresorul în vârstă de 39 de ani a strigat “Allah e mare” în timp ce era arestat. Cu toate astea, agenții serviciilor de securitate au îndoieli că ar fi un atac terorist și crede că bărbatul a acționat mânat de ură rasială.

Poliţia din Fresno a fost anunţată că se trage în patru locuri diferite din centrul oraşului. Atacatorul deschidea focul, apoi îşi schimba rapid poziţia şi trăgea din nou. În câteva minute, a tras 16 focuri de armă, lăsând în urmă trei morţi şi un rănit.

Poliţia spune că agresorul este Kori Ali Muhammad, în vârstă de 39 de ani, arestat la locul unuia dintre atacuri. A strigat „Allah e mare" în timp ce era arestat, însă pe internet folosea pseudonimul Black Jesus. El le-a spus poliţiştilor că îi urăşte pe albi şi detestă Guvernul.

„Au fost atacuri neprovocate, comise de un individ care era hotărât să ucidă azi”, a spus Jerry Dyer, șeful poliției din Fresno.

FBI s-a alăturat anchetei, însă Poliţia spune că este puţin probabil să fie vorba de un act de terorism. De altfel, atacatorul era căutat ca suspect într-o altă crimă, comisă săptămâna trecută.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate