13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCum se simte agentul FBI, rănit în clădirea Biroului Federal de Investigații...

Cum se simte agentul FBI, rănit în clădirea Biroului Federal de Investigații din New York, după ce o grenadă a explodat

UPDATE 13.00: Agentul FBI are o rană gravă la mână, după ce o grenadă s-a detonat din greșeală, în timp ce bărbatul o verifica, potrivit New York Times.

Inițial, nu a fost clar cum s-a produs explozia. Grenada este, în general, folosită de forțele de ordine pentru a disipa mulțimile, făcând un zgomot puternic și generând o lumină puternică.

„Grenada a explodat în timp ce agentul o inspecta. A fost ceva de genul: <<Am cătușele, am pistolul, am cheile, am bastonul, am grenada. Boom!>>”, a declarat un oficial, sub potecția anonimatului, pe motiv că nu poate vorbi în numele FBI, când vine vorba despre siguranța agenților.

Un oficial al poliției prezent la fața locului a declarat că nu există nicio amenințare la adrea cetățenilor.

„Un agent special al FBI a ajuns la spital, cu răni care nu reprezintă un pericol pentru viața sa, după ce un dispozitiv a explodat într-un garaj al instituției. Nu avem informații suplimentare despre condiția agentului și nu există nicio amenințare pentru cetățeni”, a precizat FBI, într-un comunicat.

 



Un agent FBI a fost rănit, miercuri, după ce o grenadă a explodat în sediul Biroului Federal de Investigații din New York, potrivit oficialilor citați de New York Post.

Potrivit unei surse din poliție, grenada a explodat în jurul orei locale 13.45, în garajul clădirii.

Agentul FBI a fost tranportat la spitalul Bellvue. Starea lui este stabilă, fiind rănit la mâna dreaptă, potrivit unei surse de securitate.

Clădirea FBI nu a fost evacuată, iar explozia nu pare să fi avut motivații teroriste, a mai spus oficialul.

 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă