9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFiica și consiliera președintelui SUA, Ivanka Trump, va deveni angajată federală

Fiica și consiliera președintelui SUA, Ivanka Trump, va deveni angajată federală

Fiica președintelui Statelor Unite ale Americii, Ivanka Trump, consilieră a șefului Administrației Trump, a anunțat că urmează să devină angajată federală fără plată, la fel ca soțul său Jared Kushner, relatează AFP și Reuters, potrivit Agerpres.

"Am auzit îngrijorările unora privind rolul meu de consilier al președintelui (…) și sunt de acum angajată fără plată la Casa Albă, sub incidența acelorași reguli ca și ceilalți angajați federali", a anunțat ea într-un comunicat.

Casa Albă a salutat imediat acest demers al Ivankăi Trump "în rolul său, care nu are precedent, de primă fiică consilier al președintelui".

"Rolul Ivankăi de angajată neremunerată consolidează în continuare angajamentul nostru de etică și transparență", menționează textul. 

De la depunerea jurământului de către Donald Trump, la 20 ianuarie, Ivanka Trump, 35 de ani, este foarte prezentă în celebra ''West Wing'' ("Aripa de Vest"), epicentrul puterii executive americane. 

Cele mai citite

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă