12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Leslie Rhodes, un londonez în vârstă de 75 de ani, este...

FOTO. Leslie Rhodes, un londonez în vârstă de 75 de ani, este a patra victimă a atentatului terorist de la Londra

Autoritățile britanice au făcut public, vineri, numele celei de-a patra victimă care și-a pierdut viața în atacul terorist de la Londra. Este vorba despre un bărbat din Londra, care avea 75 de ani, potrivit Daily Mail. 

Leslie Rhodes, în vârstă de 75 de ani, locuia într-un cartier din sudul Londrei, au precizat surse din poliție.

„Bărbatul a fost internat la spital la scurt timp după atac, însă a murit joi seara. Cea mai apropiată rudă a fost informată, iar familia primește asistență de la ofițeri specializați”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției, vineri dimineața.

Cinci persoane au murit, iar peste 40 au fost rănite în urma atacului de pe podul Westminster din Londra. Printre răniți se află și doi cetățeni români, Andreea Cristea și Andrei Burnaz. Românca se află în stare critică, internată la spital, iar cetățeanul român a fost externat, suferind răni ușoare.

Printre cei care și-au pierdut viața este un polițist, care a fost înjunghiat de atacator, în timp ce încerca să îl oprească.


 FOTO. Cine este polițistul care a fost înjunghiat în atacul terorist din Londra. Britanicii, solidari cu familia bărbatului, pe care îl descriu drept un erou care și-a pierdut viața siguranța publică. Cum a încercat un antrenor de box să îi salveze viața 

Un polițist de 48 de ani este una dintre cele patru victime ale atacului terorist care a avut loc, miercuri seara, pe podul Westimster din Londra. Keith Palmer a fost înjunghiat mortal de atacatorul care a provocat teroare în capitala Marii Britanii. Alți trei polițiști au fost răniți, dintre care doi se află în stare gravă, după ce un Hyundai 4×4 a intrat în mulțimea de pe podul Westimster, după care s-a izbit de gardul lateral al curții Parlamentului Britanic.


O altă victimă este o profesoară de limba spaniolă, care trecea pe Podul Westminster și se îndrepta spre școala fiicelor sale.


 FOTO: O profesoară de limba spaniolă, care mergea să își ia fiicele de la școală, printre victimele atentatului terorist din Londra. Femeia a fost găsită sub roata unui autobuz 

Una dintre cele patru victime ale atentatului terorist care a avut loc, miercuri seara, pe Podul Westminster din Londra este o profesoară de limba spaniolă, în vârstă de 43 de ani. Aysha Frade urma să își ia fiicele de opt și 11 ani de la școală, când un bărbat a intrat cu un autoturism Hyundai 4×4 în mulțimea adunată pe pod.


Totodată, în urma atentatului a murit și un american din Utah, care venise cu soția sa în vacanță, pentru a celebra împlinirea a 25 de ani de căsătorie.

Răniții provin din mai multe țări, precum Franța, Marea Britanie, Coreea de Sud, Grecia, Germania, Irlanda, China, Italia, SUA și România.


 Povestea celor doi români răniți în atentatul de la Londra. Constănțenii erau în vacanță. Femeia a fost operată și mutată la alt spital. Bărbatul este în afara oricărui pericol l GALERIE FOTO 

Românca grav rănită în atentatul de miercuri de la Londra a fost operată și ulterior transferată la o altă unitate medicală, pentru investigații suplimentare, anunță, joi seară, Ministerul de Externe al României.


Premierul Theresa May a declarat, joi, că atacatorul s-a născut în Marea Britanie și a fost cercetat de MI5 pentru fapte de violență extremistă, însă, în aceste momente, nu se afla în vizorul poliției. Ca urmare a atentatului, 10 persoane au fost arestate.


FOTO: Cine sunt victimele ororii din Londra. Tineri britanici și francezi, în stare gravă. Poliția Metropolitană a precizat că răniții provin din mai multe țări. Patru persoane, printre care un polițist și o profesoară, au murit 

Patru persoane au murit și alte 40 au fost rănite, în urma atacului terorist care a avut loc, miercuri seara, pe Podul Westminster din Londra. Un polițist și o profesoară sunt printre cei care și-au pierdut viața. Un cuplu de români se afla la locul incidentului, iar femeia se află în stare critică. Totodată, au fost răniți grav mai mulți elevi francezi, care veniseră în vacanță.


 

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă