15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiu la Londra. Se presupune că numărul persoanelor decedate la Grenfell Tower...

Incendiu la Londra. Se presupune că numărul persoanelor decedate la Grenfell Tower a ajuns la 58

Numărul persoanelor date dispărute și presupus decedate în urma incendiului din Grenfell Tower (vestul Londrei) a ajuns la 58, a anunțat sâmbătă comandantul poliției metropolitane londoneze, Stuart Cundy.

''Există 58 de oameni despre care ni s-a spus că se aflau în Grenfell Tower în acea noapte și care sunt dispărute și de aceea cu tristețe trebuie să presupunem că sunt decedați'', a declarat Cundy, adăugând că bilanțul ar putea crește.

Anterior, poliția londoneză anunțase că numărul deceselor confirmate era de 30. Stuart Cundy a precizat că numărul acestor victime este inclus în cel de 58 de persoane despre care se crede că au decedat în incendiul din noaptea de marți spre miercuri. Dacă bilanțul se va confirma, incendiul de la Grenfell Tower va deveni cel mai grav din Londra de după Al Doilea Război Mondial.

Cel puțin șase cetățeni marocani figurează printre victimele incendiului de la Grenfell Tower, a anunțat sâmbătă Ministerul de Externe de la Rabat. Presa marocană a relatat vineri despre decesul celor cinci membri ai familiei El-Wahaby, printre care trei copii cu vârste de opt ani, 15 ani și 21 de ani.

Aproape 600 de persoane locuiau în imobilul cu 120 de apartamente situat în districtul North Kansington, din vestul Londrei, care a ars în noaptea de 13 spre 14 iunie.

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă