23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialTiger Woods explică de ce a fost reținut de poliția din Florida:...

Tiger Woods explică de ce a fost reținut de poliția din Florida: Nu a fost alcoolul

Jucătorul de golf Tiger Woods reținut, luni, de poliția din Florida sub suspiciunea că ar fi condus sub influența alcoolului, a explicat că  avut o reacție neașteptată cauzată de medicamente prescrise, potrivit BBC, citat de Mediafax.

„Înţeleg gravitatea acţiunilor mele şi îmi asum întreaga responsabilitate. Dar vreau ca oamenii să ştie că alcoolul nu a fost implicat. Totul s-a întâmplat din cauza unei reacţii neaşteptate a unor medicamente prescrise. Nu am realizat că amestecul de medicamente m-a afectat atât de mult. Vreau să cer iertare familiei, prietenilor şi fanilor. Şi eu am aşteptări mai mari de la mine", a afirmat sportivul.

Tiger Woods, în vârstă de 41 de ani, a fost oprit în jurul orei locale 03:00, dus în arest la 07:18 şi eliberat la ora 10:50. Presa americană a anunțat, luni, că el ar fi fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

 Nu este prima dată când Tiger Woods ajunge pe prima pagină a tabloidelor pentru acţiunile sale din afara terenului de golf. În noiembrie 2009, americanul a fost implicat într-un accident rutier, în apropierea casei sale din Florida, care a dus la dezvăluiri legate de viaţa sa extraconjugală. La acel moment, Tiger Woods şi-a cerut scuze public şi a luat o pauză de patru luni de la competiţiile profesionale de golf.

În aprilie, Woods a fost operat pentru o afecţiune la spate şi nu va mai evolua în acest sezon. Câştigător a 79 de titluri PGA Tour, Tiger Woods nu a mai participat la competiţii oficiale de la începutul lunii februarie, când s-a retras de la Dubai Desert Classic.

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă