15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTrump se va întâlni cu Putin în Vietnam. Ce vor să discute...

Trump se va întâlni cu Putin în Vietnam. Ce vor să discute cei doi lideri

Președintele american, Donald Trump, a sosit duminică în Japonia, prima etapă a unui vast turneu asiatic în cursul căruia se va întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Avionul prezidențial Air Force One a aterizat la orele dimineții pe baza militară americană Yokota, la circa 40 de kilometri vest de Tokyo.

Însoțit de Melania, soția sa, președintele american a coborât scările sub un soare strălucitor după care a salutat minute îndelungate mulțimea care îl aștepta pe pista aeroportului, transmite Agerpres, citând AFP.

Trump a anunțat că urmează să aibă o întâlnire cu omologul său rus, Vladimir Putin, cu prilejul unui summit regional prevăzut în Vietnam. „Cred că este prevăzut să mă întâlnesc cu Putin”, le-a declarat Donald Trump jurnaliștilor la bordul avionului prezidențial. „Dorim ajutorul lui Putin în legătură cu Coreea de Nord”, a adăugat el.

Președintele Statelor Unite își va începe vizita în arhipelagul nipon cu o partidă de golf cu premierul japonez, Shinzo Abe.

Mai multe despre turneul asiatic al lui Donald Trump puteți citi aici.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Găgăuzia vrea ca Republica Moldova să fie în uniunea economică a Rusiei, nu în UE

Guvernatoarea Găgăuziei - regiune autonomă a Republicii Moldova - a declarat că Republica Moldova ar trebui să facă parte din Uniunea Economică Eurasiatică, alături...

Forțele ruse ar putea ataca infrastructura de transport a Ucrainei

Forțele ruse își pot schimba atenția în săptămânile următoare către infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...
Ultima oră
Pe aceeași temă