13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Un camion a intrat în mulţime la New Orleans. Peste 28...

FOTO+VIDEO. Un camion a intrat în mulţime la New Orleans. Peste 28 de oameni au fost răniţi, iar 12 sunt în stare critică. Șoferul ar fi fost beat

Cel puţin 28 de oameni au fost răniţi, la New Orleans, în timpul paradei de Mardi Gras, după ce un camion a intrat în mulţimea care asista la eveniment, anunţă Reuters.

12 dintre ei sunt in stare critica. Printre cei raniti este si un ofiter de politie. Echipele de interventie au sosit de urgenta.

Se pare ca cel care a condus camionul era în stare de ebrietate. Nu exista suspiciuni ca ar fi fost un atac terorist, au declarat autoritatile.

Camioneta se deplasa pe singura bandă din zonă deschisă traficului, atunci când a lovit trei autovehicule, inclusiv o autobasculantă, înainte de a vira brusc spre mulţimea care asista la parada Mardi Gras.

Poliţiştii l-au arestat imediat pe şoferul camionetei, care potrivit martorilor părea să fie sub influenţa unor băuturi alcoolice sau droguri.

Primarul Mitch Landrieu a susţinut într-o declaraţia că este vorba de un ”şofer beat”.

Imaginile video au surprins haosul care a urmat accidentului, însă parada ”Krewe of Endymion” – cea mai mare şi populară din sezonul Mardi Gras – a continuat pe străzile din New Orleans.

 

Agenţii Biroului Federal de Investigaţii au anunţat că vor colabora cu autorităţile locale pentru a determina dacă a existat vreo încălcare a legislaţiei federale.

Acesta nu este singurul incident de la festivităţile Mardi Gras.

Cu doar câteva ore mai devreme, arma unui bărbat s-a declanşat accidental într-o toaletă publică din New Orleans.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă