10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialUn german și-a găsit mașina pe care o uitase în parcare acum...

Un german și-a găsit mașina pe care o uitase în parcare acum 20 de ani

Un german de 76 de ani a sărbătorit cu emoție regăsirea autovehiculului său, la două decenii după ce a uitat unde l-a parcat, iar apoi l-a declarat furat, relatează cnewsmatin.fr.

Mașina, al cărei furt a fost declarat în 1997, la Frankfurt, a fost găsită săptămâna trecută într-o veche parcare din oraș.

În condițiile în care aceasta era pe punctul de a fi demolată, poliția a început să-l caute pe proprietarul mașinii izolate, care bloca procedura. Împreună cu fiica sa, septuagenarul a fost condus de forțele de ordine până la autovehicul.

Adevărul privind faptele petrecute în urmă cu 20 de ani a ieșit în curând la iveală, notează cnewsmatin.fr. Bărbatul a uitat unde și-a parcat mașina. Apoi, când s-a dovedit incapabil să-și aducă aminte unde o lăsase, el a decis să-și declare mașina furată.

Bărbatul s-a urcat cu nostalgie la volan, dar mașina nu a rezistat probei timpului și a trebuit să fie trimisă la dezmembrări. Autoritățile nu au precizat dacă germanul distrat a plătit nota de plată a parcării pentru această lungă perioadă de timp, mai notează site-ul.

Cele mai citite

Ramzan Kadîrov se antrenează într-o sală de fitness după ce s-a anunțat că e pe moarte

Omul forte din Cecenia, Ramzan Kadîrov, a publicat un videoclip în care arată cum se antrenează într-o sală de fitness, într-o aparentă intenţie de...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă