10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVăduva celebrului artist Frank Sinatra a murit la vârsta de 90 de...

Văduva celebrului artist Frank Sinatra a murit la vârsta de 90 de ani

Văduva celebrului artist Frabk Sinatra, Barbara Sinatra, a murit la vârsta de 90 de ani,în locuința sa din Rancho Mirage (California), oraș situat la 200 de kilometri est de Los Angeles, informează EFE, potrivit Agerpres.

Potrivit ziarului local Desert Sun, Barbara Sinatra a murit înconjurată de prieteni și de familie după luni de suferință din cauza problemelor de sănătate. 

Barbara Blakely, după numele ei de fată, a fost a patra și ultima soție a lui Frank Sinatra, una dintre marile voci pe care le-a dat secolul XX și cu care a fost căsătorită din 1976 până la moartea cântărețului, în 1998. 

Nancy Barbato, Ava Gardner și Mia Farrow au fost celelalte soții ale celui supranumit ''Vocea'', dar Barbara a fost soția cu care a avut cea mai lungă căsnicie. 

Barbara Blakely s-a născut în Missouri, dar mai târziu familia sa mutat în California, unde a început o cariera în modeling. A mai fost căsătorită cu comediantul Zeppo Marx.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă