VIDEO. Bărbat înarmat cu un cuțit, arestat în fața Parlamentului din Londra

de Roxana Petre

VIDEO. Bărbat înarmat cu un cuțit, arestat în fața Parlamentului din Londra

Un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat, vineri, în fața Parlamentului din Londra, a declarat un purtător de cuvânt al poliției britanice, pentru AFP, informează Agerpres.

„Bărbatul se afla în posesia unui cuțit. Bărbatul — în jurul vârstei de 30 de ani — a fost arestat”, a anunțat poliția britanică.

Anterior, poliția britanică anunțase că investighează un incident în apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodată, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care menționa că poliția se confruntă cu un incident în afara Westminster și că a auzit strigăte și a văzut un polițist înarmat.

Un reporter al Reuters aflat în interiorul Parlamentului a declarat că porțile edificiului sunt închise și că în fața clădirii sunt parcate un camion și o mașină cu însemnele poliției. Reporterul Reuters a mai spus că traficul se desfășura normal în apropierea parlamentului și că agenți înarmați patrulau în zonă.

Un editor politic al Evening Standard declarase totodată că asupra unui bărbat a fost folosită o armă cu electroșocuri în apropierea Parlamentului.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate