25.3 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialDosarul Transferurilor: Gigi Nețoiu află, în 8 mai, dacă i se schimbă...

Dosarul Transferurilor: Gigi Nețoiu află, în 8 mai, dacă i se schimbă regimul de detenție

Gigi Nețoiu, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, află, în 8 mai, dacă i se schimbă regimul de detenție, informează Mediafax. Nețoiu a solicitat să i se schimbe regimul de detenţie din închis în semi-deschis.

Gigi Neţoiu s-a prezentat, joi dimineaţă, la Judecătoria Craiova, unde s-a luat în discuţie solicitarea acestuia de a i se schimba regimul de detenţie din închis în semi-deschis sau deschis.

Înainte de a intra în sala de judecată, Neţoiu a declarat că speră ca magistraţii să fie corecţi în judecarea cererii sale.

Gigi Neţoiu a formulat o cerere de schimbare a regimului de detenţie pe care a înaintat-o judecătorului delegat pe lângă Penitenciarul Craiova, însă aceasta a fost respinsă. Ulterior, avocaţii lui Neţoiu au contestat încheierea, solicitarea urmând să fie luată în discuţie de magistraţii Judecătoriei Craiova.

Instanţa a amânat însă, joi, pentru 8 mai luarea unei decizii în cazul solicitării lui Gigi Neţoiu, motivând că trebuie să analizeze şi o altă cerere care se va judeca, vineri, pe fond, tot la Judecătoria Craiova, şi care ar avea acelaşi obiect.

"S-a amânat cauza pentru 8 mai tocmai pentru că mai există o cerere similară, iar instanţa va hotărî dacă este vorba de acelaşi tip de cerere ca cel de astăzi, astfel încât la următorul termen să se poată pronunţa o soluţie dacă este cazul pentru ambele cereri", a declarat vicepreşedintele Judecătoriei Craiova, Mihai Marin.

În prezent, Neţoiu este încarcerat în Penitenciarul Craiova, unde execută pedeapsa în regim închis.

În 4 martie, Curtea de Apel Bucureşti, la condamnat pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Îm acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile.

Victor Becali, Ioan Becali şi Cristian Borcea sunt încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unde pedepesele se execută în regim deschis sau semideschis, iar Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos, la Rahova, care are regim închis.

Cele mai citite

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...
Ultima oră
Pe aceeași temă