5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMama Luizei Melencu oferă noi probe ADN

Mama Luizei Melencu oferă noi probe ADN

 

 „Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice și să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuții cu familia, am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilități materiale, mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane vechi. Nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu”, a declarat Monica Melencu, potrivit Mediafax.

Mama Luizei a precizat că va ataca în instanţa decizia judecătorilor care o obligă să ofere această nouă probă şi a reclamat faptul că au fost ”trataţi ca ultimii oameni”.

Jandarmii au mers, vineri după-amiază, la locuința familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă, iar bunicul fetei a amenințat că își dă foc și și-a turnat combustibil pe haine. Băbatul a suferit pusee de hipertensiune, ambii fiind transportați la spital.

Poliţia Română a anunţat, vineri seară că mandatul de aducere nu a putut fi pus în aplicare, dată fiind starea de sănătate a femeii, confirmată de medicii de la Spitalul Judeţean Craiova. Astfel, prelevarea de proba ADN de la mama Luizei Melencu a fost amânată pentru luni.

”Din cauza stării de sănătate şi zdruncinare în care se află (n.r: Monica Melencu), din cauza faptului că se ocupă şi de tatăl dânsei aflat în spital şi pentru că este weekend, se va merge pentru a i se recolta probe luni”, a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Anterior, acesta anunţase că prelevarea de probe ADN va avea loc sâmbătă după-amiaza.

Reprezentanţii DIICOT au declarat că Monica Melencu a contactat ofiţerul de poliţie, spunând că este de acord cu prelevarea de noi probe.

“Doamna Melencu a contactat ofiţerul de Poliţie, căruia i-a comunicat că este de acord să se deplaseze la Bucureşti cu o maşină pusă la dispoziţie de către Poliţie, pentru prelevare de probe la sediul Institutului Naţional de Criminalistică”, a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT București pentru a-i fi prelevate probe biologice, chiar dacă a primit citație în acest sens. Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 lei.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă