6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMotivul scandalos din spatele apelului la 112 al tinerei din Olt

Motivul scandalos din spatele apelului la 112 al tinerei din Olt

Potrivit site-ului Realitatea.net, tânăra în vârstă de 34 de ani care, luni, în timp ce se afla într-un autoturism cu iubitul său, pe raza judeţului Olt, a sunat la 112 spunând că este răpită le-a făcut poliţiştilor niște declaraţii halucinante.

Sursa menționată susține că ea le-a zis oamenilor legii că a fost o glumă şi că a sunat la 112 ca să-l sperie pe iubit pentru că mergea cu viteză.

În acest moment, cei doi sunt cercetaţi într-un dosar deschis pentru lipsire de libertate şi vor fi audiaţi, mâine, în Balş. 

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că după primele verificări ipoteza răpirii nu este plauzibilă.

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat, cât şi însoţitorul ei au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, urmând ca procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş să dispună măsuri în cadrul dosarului penal”, a spus Grigorescu, citat de Agerpres.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă