11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiNews alert! Poliția caută un bărbat, acuzat că ar fi intrat în...

News alert! Poliția caută un bărbat, acuzat că ar fi intrat în toaleta fetelor, într-un liceu

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a anunţat că în jurul orei 11,00, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că în jurul orei 9.00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei unităţi şcolare din Timişoara.

Sesizarea către Poliţie a fost făcută de către personalul didactic după ce o fetiţă din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta de fete.

“Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului (Liceul de Muzică, n,r.), unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor preliminare se pare că bărbatul ar fi intrat în contact cu o fetiţă de clasa I. Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili dacă se conturează elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. În acest moment fetiţa se află la audieri în prezenţa părinţilor şi a unui consilier psihologic”, a afirmat Alexandra Petrovici.

Potrivit şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă, prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcţii, a pătruns un individ neidentificat.

“Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reuşit să înţeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune cu fetiţa care îi ceruse voie să meargă la toaletă şi care a povestit că era un hoţ în baie. Poliţia a fost chemată imediat de directorul şcolii care cercetează incidentul petrecut”, a relatat şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă