13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiPeste 180 de poliţişti din ţară, detaşaţi pe litoral în sezonul estival

Peste 180 de poliţişti din ţară, detaşaţi pe litoral în sezonul estival

“Astfel, în perioada 27 iunie – 4 septembrie a.c., pe lângă dispozitivul de siguranţă publică asigurat de structurile teritoriale din judeţul Constanţa, vor acţiona poliţişti din ţară, de la formaţiunile de ordine publică, investigaţii criminale şi criminalistică, pentru a acorda sprijin colegilor constănţeni”, potrivit IPJ.

Conform sursei citate, pe durata întregului sezon estival, poliţiştii vor desfăşura activităţi pentru combaterea infracţionalităţii stradale, traficului şi consumului de droguri, prostituţiei şi proxenetismului. În plus, poliţiştii vor monitoriza permanent stările conflictuale şi persoanele cunoscute cu un comportament social agresiv, pentru a preveni actele de violenţă, inclusiv cea intrafamilială.

De asemenea, vor fi derulate mai multe campanii pentru informarea turiştilor cu privire la prevenirea furturilor din camerele de hotel, din autoturisme, de pe plajă, a dispariţiilor de minori şi a prevenirii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă