FOTO + VIDEO. Tulcea: Au început manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române

de Andrei Mărgăritescu

FOTO + VIDEO. Tulcea: Au început manifestările prilejuite de Ziua Marinei Române

Sute de persoane sunt așteptate, astăzi, în Portul militar din orașul Tulcea, cu prilejul Zilei porților deschise, acțiune organizată în preambulul Zilei Marinei Române, care coincide cu Ziua municipiului Tulcea.

 

Ziua porților deschise din Portul militar face parte din programul manifestărilor organizate de Statul Major al Forțelor Navale în principalele porturi maritime și fluviale din România odată cu prăznuirea Adormirea Maicii Domnului, protectoarea marinarilor, care se marchează pe data de 15 august.

Portul militar din Tulcea le prezintă, sâmbătă, vizitatorilor, până la 14.00, o expoziție de tehnică și armament, navele maritime fluviale - vedetele fluviale și echipamentul pentru intervenții din dotarea Unității Militare 02044 Tulcea, transmite Agerpres.

De Sfânta Maria, începând cu ora 9.00, pe faleza orașului Tulcea vor avea loc exercițiul demonstrativ „Forțele Navale Române 17”, parade navale, jocuri și concursuri marinărești.

În același timp, autoritatea locală organizează manifestările prilejuite de Zilele municipiului Tulcea. Evenimentele vor începe duminică dimineața, în Piața Tricolorului, cu deschiderea Târgului de meșteșugari, seara, pe faleza orașului, începând cu ora 20.30, fiind programate concertele susținute de Lidia Buble, Ruby și Zagăn.

Luni seara, tulcenii și turiștii îi vor putea asculta pe faleză pe Anca Ciubotaru, Flay Project și pe Direcția 5, iar marți seara, pe Mariana Cosmici, Pepe și Cargo. Zilele municipiului Tulcea organizate de Primărie se vor încheia cu focuri de artificii.

Comentarii

Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2017 - Toate drepturile rezervate